Hotel Volosko ***

Tradicija bavljenja turizmom, duhovno i materijalno bogatstvo ljudi koji su živjeli i žive na ovom prostoru, ugodna mediteranska klima, idealni geografski položaj, prirodne ljepote i povijesno-kulturno naslijeđe značajke su Opatije, a osobito njenog starijeg dijela Volosko. Tipičnog primorskog mjesta sa starom jezgrom koju krase uske uličice, skalinade i elegantne vile starih kapetana, lučica MANDRAĆ i niz restorana, konoba, kafića i galerija.

DSCF1312Na ulazu u Opatiju smješten je obiteljski hotel ”VOLOSKO” s tri zvjezdice. Sve sobe imaju prekrasan pogled na Kvarner, a opremljeni su klimom, TV prijemnikom, telefonom s vanjskom linijom, bežičnim internetom, sos-om i vlastitim parkirnim prostorom.

U sklopu hotela nalazi se klimatizirana BISTRO-PIZZERIA ”051”. U ugodnom rustikalnom ambijentu ili na sunčanoj terasi možete uživati u širokom asortimanu pizza iz krušne peći ili jelima sa roštilja, kao npr. dimljene vješalice, pileće rolice, uštipci, pileća jetrica omotana slaninom, zapečene tripice, ”gravče na tavče” odnosno zapečeni pikantni grah, specifična ”jela kuće” među koja se ubrajaju Mali vološćanski mul uz tri slijeda mesnih jela i Veliki vološćanski mul uz pet sljedova mesa, ali i izvrsni prilozi kao što su domaći kajmak, pečene paprike, i ”urnebes sir”.